Olvasó küldte:2010.02.22 Debrecen, Nagyállomás

Ez az eset már hagyományossá vált az oktatónál. Korábbi bejegyzésünkben(2009.11.06) az iskola oktatója arról tájékoztatott minket, hogy írásbeli figyelmeztetésben részesítette az oktatót, ahogy itt látszik ez számára nem jelentett semmit.

Emlékeztető:

Köszönjük a képet kedves olvasóknak. Ha látják az oktatókocsit és szabálytalanul várakozik várjuk róla a fényképet!

Facebook hozzászólás
Megosztás

2 thoughts on “Olvasó küldte:2010.02.22 Debrecen, Nagyállomás”

  1. Hat miert itt parkolasi feladatot hajtott vegre a tanulo. Azt kert tole az oktatoja o pedig csak jova hagyta. Egyebkent jo nagy szegyen az egesz oktatas. Csak a penzre mennek de vezetni nem tanulsz meg es azt elvezik hogy kinlodik a tanuloja. Genyo munka

  2. Ezek után egy percig sem kell csodálkozni azon, hogy olyan a vezetési kultúra Magyarországon, amilyen. Ezt látják, ezt tanulják az emberek még az oktatóktól is!!! Hát miért is tartaná be a szabályokat, ha az oktató sem teszi?? Az oktató a példa. Az oktató személye és tette is példa. Aki ennél tanul, azt mind meg kellene húzni a vizsgán, mert boritékolva a dolog, hogy az ettől kikerülő vezetők mind szabálytalankodó sofőrök lesznek. Az oktatót meg azonnal eltiltani az oktatás lehetőségétől is!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .