Olvasó küldte:2009.08 Debrecen,Hatvan utca – A magyar paraszt

picture_0074

Facebook hozzászólás
Megosztás

4 thoughts on “Olvasó küldte:2009.08 Debrecen,Hatvan utca – A magyar paraszt”

  1. Itt még egy baromarcú fotos…Ki volt az az IDIÓTA magyar aki ezt lefényképezte? Talán az volt a béna aki kimérte a kocsi távokat amely a parkolásra szolgál. A másik autó látható a képen hasonlóan hosszába parkol. A parkolóóra valamikori tartóját véve alapként még középen is áll.Nézük meg a kijelölt fehércsikot az is mutatja,hogy milyen mód előirt a parkoláshoz. Egyértelmű itt valaki alaposan elmérte a parkoló helyet. De ez aligha az autós hibája volt. Biztos aki mérte beállt az autójával és kinyította mindkét ajtóját.Ide legalább a női vezetők is beállnak kényelmesen.

  2. A kocsihely jól van kimérve, csak nem látszik a két kocsihelyet elválasztó csík, mert pont rajta áll az idiótája. Jól látszik viszont az aszfalton a kerekek okozta benyomódás, “egyértelmű” (idézet tőled), hogy a képen ténylegesen látszódó két csík között két kocsi szokott állni.

  3. patriot!
    “Itt még egy baromarcú fotos…”
    Nem a fotós a baromarcú, hanem aki így parkol.
    De te sem vagy különb az autósnál, aki ilyen hozzászólásokat ír.
    Ajánlom, vegyél részt egy emelt szintű KRESZ oktatásban, akkor talán nem írsz ilyen marhaságokat.
    Szerintem

  4. sosem volt ott parkolóóra, a fotót én csináltam, Patriot Te egy idióta vagy ha komolyan azt gondolod, hogy ez egy ekkorára mért parkolóhely 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .